Rideundervisning

Privattimer, rideskole og gruppetimer.

Ingeborg har flere års erfaring som rideinstruktør, er autorisert dressurdommer 1 og RiB-trener. Ingeborg underviser i rideskolen til Sulseter Rideleir, og tilbyr privattimer etter avtale. Det er mulig å leie skolehest ved undervisning på Venabu og Sandbakken. Ingeborg reiser gjerne ut til andre ridebaner i Gudbrandsdalen etter ønske.

Husk å aldri oppgi personsensitive opplysninger på e-post!

Rideundervisning

Kombiner trening med og uten hest

Det har blitt et gradvis økende fokus på trening for rytteren, og hvordan man som rytter kan trene uten hesten for å bli bedre på hesteryggen. Ingeborg tilbyr en helhetlig oppfølgning av rytteren, med hovedfokus på rytterens sits og innvirkning. 

For aller best utbytte, bør du delta på en av treningssamlingene som Ingeborg og Marianne arrangerer sammen.

Økt rideglede med økt kunnskap

Undervisningen har fokus på mestring og rideglede. Du kan forvente å møte en instruktør som er positiv og oppmuntrende, og som setter hestevelferden høyest.

Ingeborg legger treningsskalaen til grunn i all undervisning, og har kunnskap om hvordan du som rytter kan trene for å bli mer balansert, følsom og effektiv. 

png logo

Vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon og booking.

Husk å ikke oppgi sensitive opplysninger på e-post.

"Ingeborg er en dyktig dressurrytter med god forståelse for samspillet mellom hest og rytter. Hun er i tillegg fysioterapeut og ridelærer med en coachende, harmonisk og pedagogisk formidlingsevne. Ingeborg har en unik evne til å lære bort kroppsbevissthet, slik at rytteren både føler og forstår hvordan god sits bidrar til et bedre samspill mellom hest og rytter. Anbefales på det varmeste!"

Pernille, mor til rideelev

Kontaktinfo

(+47) 97899561

[email protected]

 

Åpningstider

Ingeborg underviser i rideskolen mandager. Privattimer etter avtale. 

Fysioterapeut og Coach
Ingeborg Victoria Tvete

Nedregate 34
2640 Vinstra

sms/tlf: 9789 9561
[email protected]